top of page

JANNE KYTTANEN - ARTIST AL IMPRIMĂRII 3D


 

Janne Kyttanen este un sculptor digital de origine finlandeză care crează lucrări multidisciplinare și revoluționare prin intermediul imprimării 3D. El este considerat unul dintre cei mai influenți designeri ai generației sale. Lucrările sale au fost prezentate în TIME Magazine's 'Design 100' – oamenii și ideile ce stau în spatele celui mai influent design. Încă din anii studenției Kyttanen și-a focusat atenșia asupra tehnologiei inovaționale a imprimării volumetrice. El consideră că în viitor totate produsele vor putea fi prezentate ca și fișiere digitale, iar răspîndirea lor va fi la fel de simplă ca și downloadarea muzicii.

În anul 2000 Kyttanen și-a fondat propria agenție de imprimare 3D. Deține cîteva patente în cadrul proiectelor inovaționale. Compania sa imprimă aproape tot: de la imbrăcăminte, încălțăminte, mobilier – la imprimante 3D. Janne consideră că în viitorul apropiat vom putea călători fără valize, avînd posibiliatea de a imprima necesarul la fața locului.

Kyttanen are colăborări victorioase cu branduri precum Hyundai, Asics, Nivea, NIKE, Philips și L'Oreal. Iar lucrările sale artistice sunt expuse în muzee și galerii prestigioase precum MOMA, FIT, MAD, Vitra Design Museum, Gallery ALL, Galerie VIVID și altele.

În cadrul expoziției Design Miami/Basel2016 el și-a prezentat noua lucrare – Avoid, imprimată 3D și placată cu aur.

Credit foto: jannekyttanen.com


-

DEVINO CLIENTUL NOSTRU

-

SUNĂ-NE

060 10 20 30,   060 10 20 90

SCRIE-NE

VINO

Chisinau, str. Eminescu 50

bottom of page