top of page

APARTAMENT AMENAJAT ÎN TURNUL EIFFEL


Orice turist al Parisului vizitează cel mai faimos turn din lume – turnul Eiffel. Însă vara aceasta cîțiva norocoși au avut posibilitatea de a descoperi simbolul Franței dintr-o altă perspectivă, și anume să petreacă o noapte într-un apartament amenajat în unul din cele mai reprezentative monumente din lume., la înălțimea de 57m deasupra orașului!

Ideea a fost lansată de celebra companie de design și producătoare de mobilier din Italia și din întreaga lume – LAGO, împreună cu HomeAway, o agenție de top în domeniul rezervărilor de vacanțe online. Astfel, pentru perioada UEFA Euro 2016 o sală de conferințe a fost transformată într-un apartament.În mai puțin de 48 de ore designerul Benoit Leleu a reamenajat spațiul, creînd 2 dormitoare și un living generos. Pentru mobilarea apartamentului au fost folosite piese modulare și ușoare printre care și mobilierul din seria AIR, produs de LAGO - canapelele și patul ce se sprijină pe picioare de sticlă. 

În zilele de 23 și 28 iunie, precum și pe 4 și pe 8 iulie, patru câștigători fericiți ai concursului EiffelTowerAllYours organizat de către agenția de turism HomeAway au petrecut câte o noapte în acest apartament. După finalul campionatului, apartamentul a fost dezansamblat.Vezi cum a decurs realizarea acestui concept:

Fă o plimbare virtuală:


-

DEVINO CLIENTUL NOSTRU

-

SUNĂ-NE

060 10 20 30,   060 10 20 90

SCRIE-NE

VINO

Chisinau, str. Eminescu 50

bottom of page